Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Wow! Johan Cruijff Arena nagemaakt in Minecraft!

Ben je het thuiszitten al zat tijdens deze dagen van corona? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Je hebt misschien wel tijd over. Weet je wie er ook tijd over had? De maker van de Johan Cruijff Arena in het filmpje hieronder!

01 april 2020 - 13:14

Je ziet hierboven een video van het YouTube-account FootballCraft Official. En deze gast is goed met Minecraft. Nee, maar serieus echt onwijs niet normaal goed met Minecraft. De details van de door hem gebouwde Johan Cruijff Arena zijn eigenlijk ongelooflijk. 

We zien de kleedkamer van Ajax, de persruimte, de tribunes, het veld, de hele buitenkant, plus kantoren. Je vraagt je af waar iemand de tijd vandaan haalt om zoiets te maken, want dit kost echt, echt, écht heel veel tijd. We missen alleen de spelers en het publiek nog.

Minecraft is een computerspel en lijkt ergens een beetje op Lego. Je kunt gebouwen maken van diverse materialen die je moet opgraven. Je kunt heel simpel beginnen, maar het spel heeft enorme groeimogelijkheden waardoor het interessant blijft voor ervaren spelers.

Dat laatste blijkt wel uit bovenstaand filmpje. Ongelooflijk.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >