Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Maak lieve Ajaxtekening voor leden SV Ajax van 70 jaar en ouder!

Pfoe, wat missen we Ajax hè? We willen niks liever dan de Ajacieden weer zien voetballen, maar door het coronavirus kan dat echt nog even niet. Ook veel oudere Ajaxsupporters missen ons cluppie. Misschien kunnen onze jonge supportertjes hen wat opvrolijken?

28 april 2020 - 12:50
tekening-1200
Teken jij zo'n mooie Lucky? Of liever een speler? Of het stadion? © Henri

We weten zelfs wel zeker dat jullie dat kunnen. Oh ja, echt wel! We hebben daar een leuk idee voor bedacht en hopen dat jullie ons willen helpen. En misschien je broertjes, zusjes of vriendjes ook wel! Je hoeft niet lid te zijn.

Wat is het idee? We willen jullie als lid van de Ajax Kids Club vragen om een mooie Ajaxtekening te maken voor oudere leden van Supportersvereniging Ajax, vanaf 70 jaar en ouder. Dat zijn de mensen waarvan het RIVM zegt dat ze in de risicogroep zitten. De groep die maar beter niet ziek kan worden!

We hebben zo’n 2100 leden van 70 jaar en ouder en hoe gaaf zou het zijn als zij een mooie tekening thuisgestuurd krijgen met een lieve boodschap? Wij sturen jouw tekening naar hen door. Ook sturen we een brief mee waarin we de actie uitleggen, met ook een hart onder de riem vanuit ons. 

Dus, samengevat:

  • Maak een mooie Ajaxtekening voor een oudere Ajacied
  • Schrijf op de achterkant een kort verhaaltje over jezelf en iets liefs voor de oudere supporter
  • Stuur je tekening naar: Ajax Kids Club, Postbus 22944, 1100 DK, Amsterdam Zuidoost
  • Stuur je tekening in voor 11 mei 2020

We laten Lucky natuurlijk zien wat er allemaal is binnengekomen. Misschien is het wel zo veel dat Lucky de postbodes een handje gaat helpen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >