Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Zo viert het uitvak eindelijk weer eens feest na een doelpunt!

We moesten wachten, we moesten geduld hebben en we moesten tijd investeren. Tijd is kostbaar, dus dat doe je liever niet. En er is nu geen tijd meer te verliezen, want Ajax is 'slechts' nog koploper op basis van doelsaldo. Onder meer dankzij de goals (1-3) die het uitvak in Heerenveen kon vieren!

08 maart 2020 - 21:19

De droogte hield in de eredivisie 237 lange minuten aan. Dat is onvoorstelbaar als je bedenkt dat Ajax vorig seizoen 119 keer scoorde en de teller nu alweer op 68 doelpunten staat. Gelukkig loopt de teller weer, want de situatie begon toch langzaam een beetje penibel te worden.

Aan de support vanaf de tribunes heeft het in de crisistijd niet gelegen. Maar dan ook echt niet! Ajax is altijd toegezongen, altijd gesteund en iedere keer schaarden de supporters zich weer volle bak achter de spelers. De ontmoeting met Heerenveen vormde daarop geen uitzondering.

Als je iets moet missen, ga je ernaar hunkeren. En dat hebben we inderdaad. We hunkerden naar een doelpunt van Ajax. En na 237 lange minuten kregen we eindelijk weer waar we zo naar hunkerden. En dan gebeuren er mooie dingen, bekijk de video van @Ventos maar.

De camera draaide zoals altijd en we komen erin op het moment dat het al groot feest is. Het feest is zo groot dat de vreugde bijna moeiteloos overgaat in een afterparty en omdat de camera maar blijft opnemen, krijgen we de 0-2 er als bonus bij. Die video bekijken we met alle plezier terug!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >