Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Word jij de nieuwe eSporter met eigen rugnummer bij Ajax?

Speel jij iedereen onder tafel met de game FIFA20 en ben je ook nog eens voor Ajax...? Dan is het goed even door te lezen. Je kunt namelijk een professioneel contract bij Ajax winnen als nieuwe ePlayer.

11 maart 2020 - 14:25
fifa-1200
Wij zien regelmatig talent voorbij komen bij ons Ajax Jonge Schare FIFA-toernooi! © Pro Shots

Je krijgt dan ook nog eens een eigen coach plus een heus rugnummer. Dit alles lezen we op de website van Ajax. De club gaat via online FIFA-toernooien op zoek naar de beste speler ter wereld. Doel: die speler contracteren. De winnaar van de grote finale wint de ultieme prijs en wordt collega van Dani Hagebeuk, Joey Calabro, Tore en Gabor Szirtesi. Die laatste won vorig seizoen en verdiende zo zijn contract in Amsterdam.

Je moet wel serieus van goede huize komen om kans te maken op een profcontract bij Ajax, maar als jij denkt dat je het in je hebt, dan moet je effe doorlezen. 

Ajax eSports gaat de komende maanden op zoek naar een nieuwe eSporter. De online kwalificatietoernooien starten op 18 maart 2020 voor alle FIFA-spelers in Europa. Kortom, je moet heel wat uitstekende potjes uit je PlayStation- of Xbox One-controller persen om de heilige graal te behalen, maar dan heb je ook wel wat!

De acht winnaars van de wekelijkse online kwalificatietoernooien op Xbox en PlayStation plaatsen zich voor de (offline) Grand Final. De winnaar van deze grote finale in Amsterdam wint dus die ultieme prijs; een professioneel contract bij Ajax, inclusief coaching, een personal trainer en een eigen rugnummer. 

Heb jij het in je om de nieuwe ePlayer van AFC Ajax te worden? Meld je dan hier aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >