Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win startbewijzen voor de Kids Run van de Cruyff Foundation!

Als onderdeel van de Cruyff Legacy 14K Run vindt zondag 26 april de Kids Run plaats. Voor kids is er een speciale run en daarvoor mogen wij liefst veertien plekjes weggeven aan Ajax Kids Clubleden vanaf 4 jaar. Check dus snel de prijsvraag en wie weet zien we jou in het Ajaxstadion rennen met Lucky en Cruyffie!

03 maart 2020 - 10:43

De Kids Run start – wijzigingen voorbehouden – 14:14 uur vanaf de Johan Cruijff ArenA. De afstand is voor de kleintjes overbrugbaar en is ongeveer 750 meter. In het gebied van de route rijden geen auto’s en kom je nauwelijks ander verkeer tegen.

Ouders, verzorgers of andere supporters kunnen langs de hele route aanmoedigen. Uiteraard zijn Lucky en Cruyffie ook van de partij om alle kinderen enthousiast te onthalen! Ze zijn al hard aan het trainen, zoals je hierboven ziet.

Gelijk inschrijven kan ook via www.14krun.nl. Meedoen kost 5 euro en dat bedrag komt uiteraard ten goede aan de Cruyff Foundation. Je kunt op jouw speciale actiepagina ook nog eens donaties ophalen en je maakt bovendien kans op extra prijzen.

Met het opgehaalde geld zorgt de foundation ervoor dat ook andere kinderen – met en zonder beperking – de mogelijkheid blijven krijgen om te sporten en bewegen. Denk maar aan de vele Cruyff Courts en speciaal ingerichte schoolpleinen.

Maar snel terug naar de prijsvraag! Geef een goed antwoord op de vraag hieronder en dan maak je dus kans op één van de veertien startbewijzen die we mogen weggeven. Je krijgt daarbij ook een speciaal hardloopshirt van ons!

Meedoen kan tot en met woensdag 11 maart. Daarna mailen we de veertien winnaartjes!

Prijsvraag: In welk jaar is de Cruyff Foundation opgericht?

Wil je meer weten over de Cruyff Legacy 14K run? Check dan hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

[gravityform id="490" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >