Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Uitvak ziet Ajax in crisis van ongekende proporties storten...

Het draait vierkant met Ajax... En er moet heel wat gebeuren om het weer op rolletjes te doen lopen. We weten niet eens meer waar te beginnen. Het oogt een beetje hopeloos. Zelfs tijdens een uitduel met FC Utrecht, waar je vooraf toch weet wat je krijgt. Dat doet pijn. Kijk maar mee naar de foto's.

05 maart 2020 - 11:42
utrechtuitbekerfotoscar
Het moet van ver komen. Heel ver. Is het er nog wel? © De Brouwer

Het enige goede nieuws van woensdag is dat er een volledig gevuld uitvak in de bus stapte naar de Galgenwaard. Dat is goed nieuws wat in de categorie 'regulier' hoort te vallen. En het kostte zelfs nog best wat moeite om alle 1200 kaartjes te verkopen.

Daar was eenmaal in Utrecht trouwens niets van te merken. Het uitvak ging er als vanouds voor en hoopte van harte om Ajax weer eens leuk te zien voetballen. Althans, misschien niet eens leuk... maar vooral succesvol. En als de Ajacieden op dit moment iets niet zijn, is het succesvol.

We gaan van een driefrontenstrijd naar een tweefrontenstrijd naar vastklampen aan een beter doelgemiddelde in de jacht op tenminste een prijs. Het is geen sinecure dat Ajax ieder seizoen de dubbel wint, maar de manier waarop alles als een kaartenhuis in elkaar dreigt te storten, doet echt onwijs veel pijn.

Dit is niet het Ajax waar je als voetballiefhebber verliefd op wordt, dit is in feite Ajax niet eens. En de situatie moet snel rechtgezet worden om te zorgen dat dit seizoen nog wel als Ajax kan worden beëindigd. Erik ten Hag moet aan de bak.

Er wacht zaterdag een bezoek aan sc Heerenveen. Kunnen we dan alsjeblieft weer juichen?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >