Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Koud maar tof avondje Heerenveen voor mascottes Ajax Kids Club

Als mascotte van de Ajax Kids Club komen dromen uit, want dan mag je aan de hand van een Ajaxspeler het veld op. In Heerenveen ging het allemaal net even anders, maar toch beleefden onze prijswinnaartjes een toffe avond!

09 maart 2020 - 10:45
mascottes-12009
Welk binnenpretje heeft Hakim hier...? © Ajax Kids Club

Wat er anders ging? Nou, de mascottes konden niet met de spelers aan de hand het veld oplopen. Dit had alles te maken met de uitbraak van het coronavirus. De spelers mochten elkaar bijvoorbeeld ook niet de hand schudden en gaven elkaar voor de wedstrijd een elleboog.

En de mascottes? Die verzamelden niet in de spelerstunnel, maar op het veld. Ze liepen een paar minuten voor de aftrap alvast het gras op om daar met z’n allen op een rijtje te gaan staan. Daar was het wachten op de spelers.

En brrr, dat was best koud natuurlijk! Daar sta je dan in je Ajaxpakkie, met blote armen en benen! Natuurlijk evengoed onwijs spannend, zeker in het volle Abe Lenstra Stadion waar het altijd hartstikke gezellig is. Gelukkig kwamen de twee teams ook snel het veld op, om achter de mascottes te gaan staan.

Een meneer met tv-camera liep er vervolgens langs, waardoor de Ajaciedjes toch maar mooi met hun grote helden live op televisie kwamen. En natuurlijk maakten we foto’s, die je hieronder kunt bekijken en die de deelnemertjes ook thuisgestuurd krijgen.

Na het Friese volkslied maakten de spelers zich klaar voor de aftrap, terwijl onze mascottes al op weg waren naar warme kleren en een plekje op de tribune. Daar zagen ze hoe Ajax weer eens won. Met 1-3! Heerlijk!!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >