Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Help jij Lucky? Wat wil jij weten van Nicóóóó Tagliaficóóóó?

Lucky is alweer druk bezig met de volgende Ajaciedjes, het Kids Clubblad voor onze kleine leden. We stellen in het clubblad jullie vragen aan niemand minder dan Nicóóóó Tagliaficóóóó. Dus als jij een leuke vraag hebt voor de Argentijnse verdediger, stuur deze dan snel op!

02 maart 2020 - 11:33
tagliafico-12002
Wat wil jij weten van stoere Nico? © Pim Ras

Wij zijn dol op Tagliafico, die kleine, maar supersterke Ajaxverdediger. En wat is hij onwijs populair. Jij krijgt als lid van de Ajax Kids Club de kans om hem alles te vragen wat je maar wilt! Hoe gaaf is dat? Het kan dan zomaar zijn dat hij antwoord geeft op de vraag die jij instuurt...

Wat was zijn favoriete speelgoed vroeger? Wie is zijn beste maatje bij Ajax? Naar welke muziek luistert hij? Welke kleur voetbalschoenen vindt hij mooi? Speelt hij wel eens FIFA op de spelcomputer? Of misschien heb je wel een vraag over die grappige hond van hem!

Nou ja, dat soort vragen dus. Maar jullie vragen zijn vast véééél beter! Stuur daarom jouw vraag in voor donderdag 12 maart 2020!

De leukste vragen leggen we aan Nico voor en de antwoorden lees je terug in de Ajaciedjes die in mei verschijnt bij onze leden vanaf 6 jaar. Als we jouw vraag stellen, dan noemen we jou natuurlijk als vragensteller in het blad. Dan kun je aan je vriendjes laten zien dat je een kleine sportjournalist bent!

Stuur jouw vraag, met je naam en lidnummer, dus razendsnel naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij het Kids Clubblad ook ontvangen? Sluit je dan aan bij de Ajax Kids Club en profiteer ook gelijk van de vele andere voordelen. Een lidmaatschap tot einde seizoen heb je al met veel korting!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >