Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Busknutselaars beleven spannende avond ondanks verlies Ajax

Voor flink wat knutselaars van de Ajax Kids Club kwam zondag een droom uit. Zij hadden meegedaan aan de 'knutsel een spelersbus-prijsvraag' en werden beloond met een mascotteplek bij Ajax - AZ. Superspannend natuurlijk, al was het vreselijk jammer dat Ajax met 0-2 verloor. Ondanks het verlies beleefden onze mascottes een avond om nooit te vergeten. Foto's!

02 maart 2020 - 10:35
ajax-az-12001
Hier is nog geen bal getrapt en dus zijn beide partijen nog super enthousiast! © De Brouwer

We kregen echt superveel spelersbussen binnen. Echt geweldig! Bussen van hout, plastic, klei, papier, papier-maché. Grote bussen, kleine bussen, bussen met echte wielen en zelfs met licht en geluid. Eén ding is zeker: Ajax Kids Clubleden kunnen - weliswaar met wat hulp van handige ouders - uitstekend knutselen. En al dat werk leverde wat moois op, namelijk een welverdiende plek als mascotte bij Ajax - AZ.

Maar ja, er waren zo veel mooie knutsels binnengekomen, dat we meer prijzen weggaven. Veel Ajax Kids Clubleden werden voor hun spelersbus dan ook beloond met een setje tribunekaarten voor AZ-thuis en ook gaven we wat mascotteplekken weg voor het uitduel met sc Heerenveen.

Maar goed, Ajax - AZ dus. De verwachtingen waren vooraf hooggespannen, maar oei, oei, oei, wat viel de wedstrijd tegen. AZ won dik verdiend met 0-2 en staat nu in punten gelijk met Ajax. Onze mascottes hadden toen 'hun werk' allang gedaan en waren met de spelers het veld opgelopen. Onwijs spannend natuurlijk. Helaas hield Ajax dus geen punten over aan het duel met AZ. 

Onze mascottes hielden er wel iets aan over: een herinnering aan een super spannende avond, een mascotte-diploma en mooie foto's, die ze keurig netjes krijgen gemaild. De foto's hieronder zijn van onze fotograaf De Brouwer.

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan. Tot einde seizoen word je al vanaf slechts 5 euro lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >