Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje bij Jong Ajax - Telstar!

Jong Ajax staat op de tweede plek in de Keuken Kampioen Divisie, maar ging maandag keihard met 7-2 onderuit bij Jong FC Utrecht. Dat was effe schrikken en het moet snel beter, te beginnen tegen Telstar. De Witte Leeuwen komen vrijdag 28 februari (aftrap 20.00 uur) op bezoek in Amsterdam en voor die pot zoeken we nog ballenjongens en -meisjes!

12 februari 2020 - 15:31
telstar-pierie-1200
Pierie zien we voorlopig vooral bij Jong Ajax. Gooi jij hem de bal toe? © Pro Shots

Het verschil met koploper SC Cambuur is maar vier puntjes, dus het wordt nog spannend genoeg de komende weken, maar dan moet het wel echt beter dan afgelopen maandag. Naci Ünüvar, Brian Brobbey, Kenneth Taylor en de grabbelende Bruno Varela werden helemaal dronken gespeeld... Zeven tegendoelpunten, tjonge!

Jong Ajax kan natuurlijk veel beter, want dat zien we al het hele seizoen. Maar spannend wordt het wel tegen Telstar. Voor jou kan het ook spannend worden, want als lid van Ajax Jonge Schare kun je een plekje langs de lijn bij Jong Ajax verdienen. Jij kunt van dichtbij spotten of de Ajaxtalenten dit keer beter voor de dag komen.

Het is altijd erg gezellig op sportpark De Toekomst en je ziet de grote beloften van jouw cluppie aan het werk, maar als ballenjongen of -meisje heb je best een serieuze rol te spelen. Jij zorgt namelijk dat de spelers op het veld weer snel een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er wordt gevoetbald, kun jij ook heus genieten van het spelletje. 

Als je wint, hoef je trouwens niet alleen te komen, want je krijgt ook een setje kaarten voor de wedstrijd. Je kunt dus twee vrienden of familieleden blij maken. Wie je meeneemt, bepaal je zelf. Zij zitten dankzij jou tijdens de wedstrijd op de tribune. Zij kijken niet alleen naar de wedstrijd, maar natuurlijk ook hoe jij het doet. 

We zoeken in totaal vier winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 17 februari, 12.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Tegen welke club scoorde Kik Pierie zijn enige Keuken Kampioen Divisie-doelpunt namens Jong Ajax?

Ook meedoen aan prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! Een halfjaarlidmaatschap kost maar 14 euro! Ook de nieuwsbrief van Ajax Jonge Schare ontvangen? Meld je hier aan!

[gravityform id="475" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >