Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - RKC Waalwijk!

De volgende thuiswedstrijd van Ajax is die tegen RKC Waalwijk en voor dat potje zondagvoetbal geven we weer kaartjes weg aan onze leden van de Ajax Kids Club. Check dus snel de prijsvraag en wie weet zien we jou binnenkort in de Johan Cruijff Arena!

03 februari 2020 - 14:27
win-kaarten-1200
Ben jij van de partij als Ajax en RKC de strijd met elkaar aangaan? © De Brouwer

Het duel wordt zondag 16 februari gespeeld en begint om 14.30 uur. Lijkt het jou leuk om hierbij te zijn? Dat dachten we al!

Overleg dus snel met je vader of moeder. Wie weet kun jij papa, mama of iemand anders meenemen naar het Ajaxstadion. Een wedstrijd van Ajax bekijken is deze dagen spannend, want het gat met AZ is maar drie punten. Het is daarom te hopen dat spelers als Daley Blind, Hakim Ziyech en David Neres snel weer fit zijn. Ajax kan deze stervoetballers goed gebruiken!

Weet je wat Ajax ook goed kan gebruiken? Jouw steun! Dus doe mee aan de prijsvraag, want we zoeken Ajaciedjes die de spelers heel hard kunnen aanmoedigen. Welk liedje ga jij zingen?

We verloten drie setjes van twee kaarten onder leden van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes, 4-5 jaar en Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar). Om de kaartjes te kunnen winnen, moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder.

Je kunt meedoen tot en met zondag 9 februari. Een dag later zoeken we contact met de winnaartjes.

Prijsvraag: Ajax won eerder dit seizoen met 1-2 bij RKC. Welke speler van Ajax maakte het winnende doelpunt?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Ajax Kids Club en genieten van veel voordelen? Sluit je dan snel bij ons aan!

[gravityform id="454" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >