Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor het grootste live FIFA-evenement ooit!

De helden van de eDivisie strijden zaterdag 15 februari om het Nederlands Kampioenschap FIFA20 en 50.000 euro aan prijzengeld. Jij kunt daarbij zijn, want wij geven kaarten weg voor dit unieke live-evenement in AFAS Live!

03 februari 2020 - 13:23

Als lid van Ajax Jonge Schare kun je kaartjes winnen. We geven vijf setjes weg, zodat je jouw helden kunt aanmoedigen. Dani en Curtis komen in actie en kunnen je support goed gebruiken. AFAS Live (naast de Johan Cruijff Arena) wordt omgebouwd tot een spectaculair FIFA Stadion, het grootste van de wereld!

Wil jij kans maken op het scoren van twee dagkaarten? Snappen we! Geef dan snel antwoord op onderstaande prijsvraag. Het juiste antwoord kun je tot en met donderdag 6 februari insturen. De winnaars krijgen een dag later bericht van ons.

Wil je direct tickets kopen? Dat kan natuurlijk ook. Check daarvoor snel de website van het evenement. Oh ja, gebruik dan de volgende kortingscode: EDIVAJAXJS. Met deze code bespaar je 20 procent en betaal je 12 in plaats van 15 euro voor een dagkaart. De code kun je invullen als je online een kaartje koopt.

Prijsvraag: In welke plaats is Dani Hagebeuk geboren?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen of evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! Je krijgt dan ook het magazine Ajax Life thuis op de deurmat!

[gravityform id="453" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >