Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Van the Wizard of Mokum tot Slagerij Martínez

Stickers plakken, het gebeurt al vele jaren. Je komt stickers tegen in alle soorten en maten. Van originele plakkers van spelers tot het laten zien bij welke crew je behoort. We deden een rondje Johan Cruijff Arena en zetten wat kleine kunstwerkjes op de foto.

04 februari 2020 - 15:23
stickers-1200
We zien deze tovenaar op steeds meer stickers verschijnen. © Ajax Life

Vooropgesteld: als we volgende week hetzelfde rondje lopen, komen we weer heel andere stickers tegen. De palen, prullenbakken, muren, hekjes en borden waarop stickers zijn geplakt, krijgen regelmatig een reinigingsbeurt. Dan is de boel weer even stickervrij. Met de nadruk op even, want de ene sticker is nog niet weg of een verse wordt geplakt.

En er zijn veel verse stickers. Het valt vooral op dat Hakim Ziyech op steeds meer plakkertjes verschijnt als de grote tovenaar van het huidige Ajax. Overigens is ook de connectie tussen Ziyech en Quincy Promes de stickermakers niet ontgaan. 

Onze persoonlijke favoriet is vooralsnog die van Lisandro Martínez. De Argentijn had maar kort nodig om zich te bewijzen en werd al snel geëerd met een 'Slagerij Martínez-sticker', waarin we de Zuid-Amerikaan een stuk vlees zien bereiden. Mogelijk van een opponent die hij zojuist onklaar heeft gemaakt.

We zijn benieuwd welke kunstwerkjes we de komende maanden nog rondom het stadion zien verschijnen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >