Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nieuwe Ajaciedjes vanaf vrijdag op de deurmat!

Goed nieuws, want de nieuwste Ajaciedjes valt vanaf vrijdag op de deurmat bij Ajax Kids Clubleden vanaf zes jaar. Dit keer kun je kiezen uit twee grote posters. Hang je Lisandro Martínez aan de muur of kies je voor Ryan Gravenberch? Natuurlijk staat het blad ook weer vol superleuke Ajaxnieuwtjes!

13 februari 2020 - 12:29
Ajaciedjes-cover-1200
Wie is er bij jou als eerste bij de brievenbus...? © Ajax Kids Club

Wil je bijvoorbeeld weten wat Joël Veltman zijn favoriete PlayStation-game is en wat hij als eerste inpakt als hij op vakantie gaat? Hij vertelt het allemaal aan Ajax Kids Clublid Maxim Kooij (11 jaar). Hij mocht de verdediger flink wat vragen stellen.

Ook spraken we Perr Schuurs. Wij stelden hem de vragen die jullie ons stuurden en hij gaf overal antwoord op. Moest Schuurs ook zijn bord leegeten van zijn moeder toen hij klein was? Is hij wel eens zenuwachtig voor een wedstrijd van Ajax? En wie vindt hij eigenlijk de beste speler uit het team?

Ook spreken we Ajaxsupportertje Boaz Rinckes (7 jaar). Hij deed mee aan de Ajax Fun Games als keepertje. Dat ging zo goed, dat Ajax hem uitnodigde voor een stage en nu zit hij in de jeugdopleiding van Ajax! Boaz vertelt in deze Ajaciedjes precies hoe hij dat voor elkaar kreeg.

Het leukste verhaal maakten we met Ajaxsupporter Lilou Bos (14 jaar). Bij haar stond zomaar ineens David Neres in haar voortuin. Hoe kan dát nou? We gingen bij Lilou langs om precies die vraag te stellen.

Het blad valt vanaf vrijdag 14 februari op de deurmat. Het kan dus ook zijn dat je deze pas op zaterdag of maandag krijgt. Dat hangt een beetje van de bezorging af. Heb je het blad niet ontvangen, stuur dan een mail met naam en lidnummer naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij de volgende Ajaciedjes ontvangen en meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >