Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Mascottes gezocht voor kwartfinale Vitesse - Ajax!

We hebben een hele leuke prijsvraag klaarstaan en dat heeft alles te maken met de KNVB-bekerwedstrijd tussen Vitesse en Ajax. Het gaat om de kwartfinale en we zoeken mascottes die woensdag 12 februari met ons meewillen naar Arnhem!

03 februari 2020 - 09:30
mascotte-12003
Zie jij jezelf dit ook doen? Doe dan mee aan de prijsvraag! © Ajax Kids Club

Elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) mogen die woensdagavond voor de aftrap (20.45 uur) het veld op aan de hand van een Ajaxspeler. Wie weet ontmoet jij Dest, Tagliafico, Tadic, Onana, Van de Beek of een van de andere Ajacieden in de spelerstunnel van stadion Gelre Dome.

We snappen dat kinderen naar school moeten en dat het allemaal wel erg laat wordt voor prijswinnaartjes weer veilig in hun bedjes liggen, maar toch spelen we deze pot natuurlijk niet zonder mascottes.

Om kans te maken op deze mooie prijs, moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met donderdag 6 februari meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, een voor jezelf en een voor je begeleider. Weet jij al wie je hier blij mee kunt maken?

En blij maken is wat je doet, want het is natuurlijk spannend om live in het stadion te zien of het Ajax lukt om de halve finale van het bekertoernooi te halen.

Prijsvraag: Welke oud-middenvelder van Ajax speelt nu bij Vitesse?

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan prijsvragen en evenementen? Sluit je snel aan via deze pagina. Een halfjaarlidmaatschap heb je nu al vanaf 7,50 euro, afhankelijk van je leeftijd. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer. 

[gravityform id="452" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >