Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Lucky zoekt Ajaciedjes met mooie Ajaxverhalen!

Heb jij iets bijzonders meegemaakt dat te maken heeft met Ajax? Tof! We zijn heel benieuwd naar jouw belevenis. Vertel het ons en wie weet kom jij met jouw verhaal in het clubblad Ajaciedjes of het Ajaciedjes zomerdoeboek.

26 februari 2020 - 13:55
Lucky-oproep-1200
Lucky als buschauffeur hebben is bijvoorbeeld al best bijzonder! © BijDianeFotografie

Als Ajaxsupportertjes maak je soms onwijs bijzondere dingen mee. Dingen die hartstikke leuk zijn om te vertellen. Wij zijn op zoek naar precies die verhalen, dus vertel het ons snel. Wie weet komen we wel bij jou langs, zodat je jouw avontuur aan ons kunt vertellen. Dan kan het zomaar gebeuren dat jouw toffe Ajaxverhaal verschijnt in clubblad Ajaciedjes of het zomerdoeboek. 

Tja, wat maakt een verhaal bijzonder? Nou, denk eens aan Lilou (14). Zij stuurde David Neres een uitnodiging voor een barbecue bij haar in de achtertuin en wat denk je? Juist, Neres stond zomaar met zijn vriendin voor de deur. Het hele verhaal lees je hier. Of wat te denken van Boaz (7)? Hij deed als keepertje mee aan onze Fun Games en deed dat zó goed, dat hij nu in de jeugdopleiding van Ajax zit. Lees hier maar.

Naar dit soort verhalen zijn we dus heel erg benieuwd! 

Heb jij een bijzonder avontuur beleefd? Laat het ons weten via kidsclub@svajax.nl, onder vermelding van 'mijn Ajaxverhaal'. Wie weet nemen we dan snel contact met je op. Vergeet je niet je lidnummer mee te sturen? Topper!

Nog geen lid van de Ajax Kids Club? Sluit je dan hier aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >