Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

[UITVERKOCHT] Goedkoop naar Ajax - AZ met onze Laatste Kaarten Actie!

De topper thuis tegen AZ is natuurlijk al tijden uitverkocht, maar we hebben goed nieuws. Als Ajax Jonge Schare-lid weet je dat er altijd kans is op laatste kaarten! Ook deze editie van Ajax - AZ hebben we kaartjes voor een goed bedrag! Wees snel, want op is op!

21 februari 2020 - 11:01
ajax-az-1200
Vorig seizoen boekte Ajax een klinkende 5-0-zege op AZ. © Pro Shots

Zoals bij iedere competitiewedstrijd zijn er voor leden van Ajax Jonge Schare kaartjes gereserveerd tegen een mooie prijs. De laatste kaarten die we voor jullie hebben achtergehouden, zijn voor de 'burenruzie' met AZ. Natuurlijk is er geen sprake van ruzie, maar een Noord-Hollands onderonsje maakt altijd extra krachten los.

Een kaartje kost maar 15 euro en normaal gesproken is de prijs dubbel zo hoog. Sowieso is AZ een concurrent van Ajax voor het kampioenschap, dus als je voor zo'n wedstrijd goedkoop aan kaartjes kunt komen, dan is het zaak snel actie te ondernemen. Er zijn namelijk kapers op de kust!

De kraker tegen de Alkmaarse club staat voor zondag 1 maart op de kalender en de aftrap is om 20.00 uur. Zin in een hopelijk lekker avondje in de Arena? Maak dan gebruik van onze aanbieding en verzilver ruim 50 procent korting! Mocht je een kaartje bemachtigen, zorg dan dat je goed bij stem bent, want Ajax kan jouw enthousiasme tegen AZ natuurlijk prima gebruiken.

We hebben 30 kaarten in de aanbieding, in vak 407 of 409. Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt dan een envelop met jouw naam erop. Gewoon even vragen bij de balie!

  • DE LAATSTE KAARTEN ACTIE VOOR AJAX - AZ IS UITVERKOCHT

Let op: de verkoop gaat op zeker flink hard. Op is ook echt op, dus twijfel niet te lang!

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Ook lid worden en kans maken op toffe prijzen of goedkopere kaarten? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >