Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bayern München wil Dest komende zomer inlijven

Sergino Dest staat nadrukkelijk in de belangstelling van Bayern München. De interesse is zelfs zo concreet dat de Duitsers de afgelopen winterse transferperiode al een bod hebben neergelegd bij Ajax. Marc Overmars verkocht Der Rekordmeister toen ‘nee’, maar een transfer lijkt aankomende zomer wel bespreekbaar.

08 februari 2020 - 10:18
Copyright-ProShots-5007742
We zijn benieuwd welke clubkleuren Dest volgend seizoen draagt. © Pro Shots

Dest beleeft dit seizoen zijn doorbraak bij Ajax. Het talent werd onlangs beloond voor zijn komeetachtige ontwikkeling en verlengde zijn contract in september tot de zomer van 2022. Hoewel de rechtsback lang niet altijd zeker is van een basisplaats, heeft hij toch de interesse gewekt van Bayern München.

Dat die interesse concreet is, blijkt uit het bod dat de Duitsers de afgelopen winterse transferperiode hebben neergelegd bij Ajax. Bayern meldde zich bij Overmars met een bod van twintig miljoen euro, maar kreeg overduidelijk ‘nee’ te horen van de directeur spelerszaken. Dit alles lezen we zaterdagochtend in De Telegraaf.

De wakkere krant schrijft dat een winterse transfer geen optie is voor Ajax, maar dat een overstap aankomende zomer wel bespreekbaar is. Er moet dan wel het juiste bedrag voor Dest worden betaald en Overmars mikt vooralsnog op dertig miljoen euro, al hoewel de voormalig aanvaller ook bereid is om water bij de wijn te doen.

Ajax en Bayern München lijken elkaar dus te naderen wat betreft de transfersom. Dest ziet zelf een overstap naar Duitsland wel zitten en zijn management staat volgens de krant in de startblokken om de contractonderhandelingen met Der Rekordmeister te openen. Daar moet Ajax echter nog wel toestemming voor geven.

Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >