Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens/-meisjes en vaandeldragers gezocht voor Ajax - AZ!

Geen idee hoe het met jullie zit, maar wij kijken onwijs uit naar de thuiswedstrijd van Ajax tegen AZ! Het is behalve een Noord-Hollandse derby, ook een echte topper in de eredivisie. Wij zoeken voor deze wedstrijd meerdere leden van Ajax Jonge Schare die willen optreden als vaandeldrager of ballenjongen/-meisje!

18 februari 2020 - 13:51
ballenjongens-az-1200
Wil jij de topper tussen Ajax en AZ vanaf dit krukje live meemaken? © De Brouwer

Natuurlijk, we spelen eerst nog twee keer tegen Getafe en ook Heracles-uit komt er tussendoor, maar de wedstrijd tussen Ajax en AZ is er eentje om naar uit te kijken. Derby's zijn altijd leuk en voor jou als lid van Ajax Jonge Schare kan het allemaal nog véél leuker worden. 

Als je meedoet aan onderstaande prijsvraag maak je namelijk kans om langs de lijn te staan als ballenjongen of -meisje. Je kunt ook een plekje op het veld verdienen als vaandeldrager. 

De wedstrijd tegen AZ wordt zondag 1 maart (aftrap 20.00 uur) gespeeld. Wil jij de belangrijke taak krijgen om Ziyech en Tagliafico een nieuwe bal toe te gooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt? Dat lijkt ons een mooie prijs om te winnen!

We zoeken ook weer vaandeldragers. Acht stuks om precies te zijn. Vier voor de vaandels van Ajax en vier voor die van de ploeg uit Alkmaar. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen. Als je wint, dan zorgen wij dat er Ajaxkleding voor je klaarligt!

Maar ho, wacht, dit was nog niet alles! Voor winnaars hebben we nog meer tofs: zij krijgen ook nog eens een setje kaartjes voor de wedstrijd. Dus als winnaar kun je jouw vader en moeder of vriendjes of vriendinnetjes extra blij maken. Weet jij al wie je hier gelukkig mee gaat maken...?

Meedoen kan tot en met maandag 24 februari, 14.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Vorig seizoen won Ajax met 5-0 van AZ. Welke speler van AZ maakte een eigen doelpunt?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan!

[gravityform id="482" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >