Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden beleven op bezoek bij Vitesse een prima avondje!

Kunnen we afspreken dat Vitesse-uit dient als kickstart voor het vervolg van het seizoen? We zijn wel een beetje klaar met de wisselvalligheid van de laatste weken en zien Ajax graag weer het spel spelen waarmee het in de herfst domineerde. We zagen in Arnhem diverse hoopvolle tekenen!

13 februari 2020 - 11:55
openervitessebekercar
Als we vanaf nu volop kunnen juichen, komt alles goed! © Pro Shots

We bedoelen niet direct dat Ajax een voetbalshow weggaf, maar zien de prestatie eerder als een platform om op verder te bouwen. De Ajacieden kwamen onderweg naar de 0-3-winst eigenlijk geen moment in de problemen, al laat dit onverlet dat er nog op diverse fronten groei mogelijk is.

Het scheelt een slok op een borrel dat mannen als Daley Blind en Hakim Ziyech staan te popelen om terug te keren en weer te doen waar ze goed in zijn. Passen en trappen is daarin een belangrijk facet. Zo zou Erik ten Hag het tenminste omschrijven.

Het is natuurlijk niet dat het nu niet goed is, maar als je drie prijzen wilt winnen, moet het beter dan het was. Daar zijn we het toch allemaal over eens? Mooi! Laat het maar zien Daley en draag het elftal maar weer, Hakim! Wij kunnen niet wachten!

Feit is dat Ajax in de halve finales staat van het KNVB-bekertoernooi en dat volgende week het avontuur in de Europa League begint. Dit alles doet de club als koploper van de eredivisie. Kom maar op, wij hebben er zin in. Laat ons juichen!

De foto's zijn Vitesse-uit zijn gemaakt door Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, laat dan weten welke Ajacied er wat jou betreft uitsprong tijdens deze bekerwedstrijd. Zoals opgemerkt: het was degelijk en nog niet fantastisch, maar de ploeg was nog verre van compleet. Stemmen op jouw favoriet kan via deze link!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >