Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een programmaboekje van Liverpool - Ajax!

We kunnen dit seizoen helaas maar weinig herinneringen maken. Laat staan leuke souvenirs scoren tijdens een tripje naar een Europese uitwedstrijd. En dan speelde Ajax nog wel op Anfield... En toch hopen we iets leuks voor jullie te hebben: een programmaboekje van Liverpool - Ajax!

07 december 2020 - 16:26
Boekjeliverpoolcar
Dit programmaboekje, of -boek zelfs, ligt voor je klaar! © Ajax Life

Het bijzondere aan dit programmaboekje is da het echt vanaf Anfield komt. Geheel in de stijl van goede Engelse traditie werd er zelfs voor een Europese wedstrijd, waarbij helaas geen supporters aanwezig mochten zijn, zelfs geen tweeduizend, 'gewoon' een programmaboekje gemaakt.

Eén van die boekjes is vanaf Anfield meegenomen en mogen wij nu verloten! Leuk toch? Nou, dat vinden wij wel! En jij misschien ook wel. We verloten dit programmaboekje onder onze leden van Ajax Jonge Schare en Ajax Life. Beantwoord uiterlijk vrijdag onderstaande vraag en je dingt mee.

Helaas werd het een programmaboekje van een verloren Europese uitwedstrijd, maar toch. Het is wel een echt, officieel programmaboekje en er zijn er voor zover wij weten niet veel in omloop, dus als je wint, heb je een echt collectors item te pakken. Wij zouden meedoen!

Prijsvraag: wat zijn de namen van de twee keepers die namens Liverpool tegen Ajax onder de lat stonden?

Vergeet bij het invullen van de prijsvraag niet dat je lidnummer tegenwoordig uit acht cijfers bestaat. Deze vind je achterop je clubcard. We nemen kort na het weekeinde contact op met de winnaar.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >