Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Snel Huntelaar op de wallpaper voor het niet meer kan!

We weten niet hoeveel kansen we nog krijgen. Dus we benutten 'm meteen maar. Waar dit toch allemaal over gaat? Over onze wallpaper! We kunnen 'm eindelijk weer van stal halen. We beelden Klaas Jan Huntelaar er prominent op af. Want hoeveel kansen krijgen we nog?

13 december 2020 - 21:28
Wallpaperajapeccar
Het is zijn zoveelste doelpunt, maar de blik is nog altijd even verbeten! © Pro Shots

Het moest er een keertje van komen en zaterdag kwam het hoge woord eruit. Huntelaar is bezig aan zijn laatste seizoen als voetballer. Hij keerde terug voor een landstitel en stond ook inderdaad met de schaal te zwaaien, maar binnenkort zwaait hij af.

Gelukkig voelt het nog 'ver weg', gelukkig is het seizoen nog niet eens halverwege. Gelukkig is hij ongetwijfeld nog een paar keer nodig en dan hopelijk niet bij een achterstand, maar vanaf de aftrap. Gewoon om een klusje te klaren, zoals thuis tegen PEC Zwolle.

Ajax won met 4-0 en al na zeven minuten wisten we dat het een gemakkelijke avond ging worden. Toen was het jachtseizoen alweer geopend! Voorzetje Antony, kopbal Huntelaar en juichen maar! Check het doelpunt nog eens goed. Die Huntelaar kijkt niet eens waar het doel is en kopt gewoon raak.

Pas na het koppen van de bal kijkt KJH daadwerkelijk richting doel. Dat is toch fantastisch? Vinden wij wel! Gelukkig kunnen we dat juichende hoofd van Klaas Jan op de wallpaper afbeelden. En dat werd ook wel weer een keertje tijd, want we maken na iedere overwinning een wallpaper...

We stonden in wachtmodus. En nu schieten we in actie. Deze buitenkans benutten we direct, als je het niet erg vindt. Want hoeveel kansen gaan er nog komen? Indien nodig hopen we op een soort herhaling van Groningen-uit, toen Huntelaar op alle mogelijke manieren uit zijn dak ging.

Hou ze scherp, Klaas! Zorg dat je afscheid neemt met een tweede schaal. Je hebt 'm verdiend, maar je krijgt niet altijd wat je verdient. Geluk valt niet uit de boom, maar moet je afdwingen, aldus de man die 'pakschaal' introduceerde. Trekken jullie samen de kar? Hup!

Maar eerst de wallpaper, geschikt voor je telefoon, hoor. Downloaden en installeren, maar! De vorige is alweer flink belegen. Aan de slag!

Wallpaper2021ajapec1

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >