Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Krijg als lid van SV Ajax 25 procent korting bij De Voetbalfabriek!

Leden van de Supportersvereniging Ajax opgelet, want we hebben leuk nieuws voor jullie! Om onze samenwerking met De Voetbalfabriek te vieren, krijgen al onze leden voortaan 25 procent korting bij De Voetbalfabriek. Voetbalplezier gegarandeerd!

21 december 2020 - 10:00
Voetbalfabriek800
Kom jij ook snel je skills laten zien? © De Voetbalfabriek

De Voetbalfabriek is echt een tof concept. Vraag dat maar aan Lucky! Zoals je in het filmpje hieronder ziet, ging de lynx samen met mascottevriend Ally de Aap van Almere City op bezoek bij de indoor voetbalsensatie.

Omdat de deelname van Lucky en Ally zo’n groot succes was, bieden we nu al onze leden (Ajax Life, Ajax Jonge Schare en Ajax Kids Club) 25 procent korting aan bij De Voetbalfabriek! Nog geen lid, maar wel korting ontvangen? Sluit je dan aan! 

Voetbal, daar draait het om bij De Voetbalfabriek in Almere. Het is een tof concept waar je op een afwisselende manier met voetbal bezig bent. Techniek, gevoel, kracht, competitie en vooral plezier. Het komt allemaal samen!

De indoorlocatie is prima geschikt voor iedereen die van voetbal houdt. Jong en oud kan zich hier negentig minuten lang helemaal uitleven en genieten van alle activiteiten. Hier worden toffe voetbalherinneringen gemaakt, hoor! Kom jij ook snel je skills laten zien?

Je verzilvert je korting door je achtcijferige lidnummer in te vullen bij het opmerkingenveld in het reserveringsformulier. Als je telefonisch reserveert, dien je via die weg je lidnummer door te geven. De korting wordt verrekend op alle toegangskaartjes en je betaalt pas bij aankomst.

Ben je nog geen lid van SV Ajax, maar wil je wel korting ontvangen bij De Voetbalfabriek? Sluit je dan aan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >