Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Krijg als Ajax Kids Clublid 14% korting op een lesblok bij Voetjebal!

Droom jij ervan om later profvoetballer te worden? Dan hebben we iets voor je! Ajax Kids Clubleden van 2 t/m 5 jaar krijgen namelijk 14 procent korting op een lesblok bij Voetjebal, waar je op een leuke manier met de bal bezig bent om je te ontwikkelen.

07 december 2020 - 14:52
Voetjebal800
Kijk, Lucky deed ook al eens een lesje mee! © Ajax Kids Club

Voetjebal is echt heel leuk. Vraag dat maar aan Lucky! Zoals je in het filmpje hieronder ziet, deed de pluizige mascotte een lesje mee. En omdat de deelname zo’n groot succes was, bieden we nu alle Ajax Kids Clubleden in de leeftijd van 2 t/m 5 jaar veertien procent korting (da’s logisch) aan op een lesblok bij Voetjebal! 


Voetjebal is bedacht voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar die het leuk vinden om, samen met papa of mama, actief bezig te zijn. Naast leuke voetbalvormen is er tijdens de lessen vooral veel plezier. Voetjebal werkt – op verschillende locaties door het hele land – met kleine groepen van maximaal acht kinderen. En hun papa of mama.

Bij de jongste ‘voetjeballers’ gaat het om zelfverzekerdheid bij het lopen, maar ook om trappen, passen, draaien en jongleren. Later is er ook aandacht voor het controleren van de bal met alle mogelijke lichaamsdelen, passes, dribbeloefeningen en nog veel meer. Bij Voetjebal wordt de bal dus gebruikt als middel om kinderen breed motorisch te ontwikkelen.

De korting gaat per direct in en als je snel bent, kun je je nog inschrijven voor het tweede lesblok (de start is in verband met de lockdown uitgesteld). Je verzilvert je korting door je achtcijferige lidnummer in te vullen bij het opmerkingenveld in het aanmeldformulier.

Ben je nog geen lid van de Ajax Kids Club, maar wil je wel korting ontvangen op een lesblok bij Voetjebal? Sluit je dan aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >