Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Koop Ajax-kersttrui en krijg tweede Ajax-kersttrui cadeau!

Twee voor de prijs van één. Leuker en simpeler kunnen we het niet maken, mensen! Als je nu een Ajax-kersttrui bestelt, krijg je er een tweede kersttrui gratis bij. Kortom, als je nog een leuke outfit zoekt voor het kerstdiner, dan weten wij het wel!

15 december 2020 - 12:03
Kersttruitweevooreencar
Zit jij aan de kerstdis net zo te shinen als Lucky? © De Brouwer

Het gaat helaas allemaal een beetje anders, tijdens de 2020-editie van Kerstmis. We zitten middenin een lockdown en dat is eventjes slikken. Voor zover er al leuke plannen gemaakt konden worden, moeten die linea recta richting prullenbak.

We zouden graag willen dat het anders was, maar helaas... We hebben wel iets gevonden om jullie hopelijk een klein beetje op te vrolijken, want als je nu een Ajax-kersttrui koopt, krijg je er twee voor de prijs van één. Kortom, steek de hele familie voor een zacht prijsje in een knappe outfit!

Hoe werkt het? Voeg de Ajax-kersttrui toe aan je winkelmandje en dan wordt de tweede er automatisch aan toegevoegd. Uiteraard kun je van die tweede kersttrui de maat aanpassen. En trouwens ook van de eerste, maar goed. Daar kom je wel uit.

De prijs van een kersttrui daalt op deze manier naar twee tientjes, want voor 39,95 euro ben jij spoedig de trotse bezitter van een Ajax-kersttrui en kun je er zelfs nog eentje cadeau doen. Overigens krijg je als lid van SV Ajax ook nog eens je ledenkorting, dus dat mazzeltje kun je extra meepakken!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >