Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Ajacieden, we missen jullie! Blijf gezond, hou vol, ook in 2021!

In deze tijden is alles anders. Maar één ding is zeker: jij bent als lid van onze vereniging altijd achter onze club blijven staan. Dat waarderen wij als Supportersvereniging Ajax enorm!

24 december 2020 - 16:00

Daarom besloten we jullie een verjaarsdagkalender cadeau te doen. Hopelijk is de kalender binnen, anders volgt-ie vast snel. En mocht je een beschadigde kalender hebben ontvangen, meld dit dan! Maar dat terzijde.

Ook in 2021 krijgen jullie een cadeautje. Dat kunnen we nu alvast beloven. Om toch een beetje samen te zijn, want dat heeft er dit jaar aan ontbroken. 2020 voelt gebroken, leeg. Net als de tribunes. En de desolate stadions.

Zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Nee, 2020 was geen fijn jaar. Ook geen mooi Ajaxjaar. Er werd te vaak verloren en sportieve hoogtepunten waren schaars. Ajax moet op zoek naar zijn eigen vaccin.

Supporters op de tribunes zou een deel van de oplossing kunnen zijn, maar het voelt nog ver weg. Helaas, het is niet anders. De stadions blijven nog wel een tijdje leeg. Zoals ook de stad leeg is. En zoals onze evenementen leeg blijven.

Dit onbestemde gevoel hebben we geprobeerd samen te vatten in een korte video. Ajacieden, we missen jullie. We missen Ajax. Er komt een dag dat het weer mag. Blijf gezond, houd vol, ook in het nieuwe jaar.

Wij wensen jou en al jouw geliefden ondanks fijne feestdagen en bovenal een gezond 2021

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >