Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Ajax Vrouwen biedt livestream aan van duel op De Toekomst

We kunnen ons voorstellen dat je vrijdagavond tegenwoordig is ingericht op Jong Ajax kijken. Maar ja, Jong Ajax speelt zaterdag overdag in plaats van vrijdagavond. Gelukkig is er een alternatief, want Ajax Vrouwen komt in actie en... er is een livestream beschikbaar!

06 november 2020 - 16:54
Vrouwenlivestreamcar
Ajax Vrouwen speelt dit seizoen stukken leuker! © Pro Shots

Ajax Vrouwen is goed begonnen aan 2020/2021 en in tegenstelling tot vorig seizoen is het spel ook een stuk leuker. Stukken leuker zelfs! En de prestaties zijn ook prima. Dikke prima zelfs. De ploeg van trainer Danny Schenkel won zijn eerste vijf wedstrijden en is koploper.

De tegenstander van Ajax Vrouwen is Excelsior/Barendrecht. De 'nummer laatst' van de Vrouwen Eredivisie verloor vorige week met 0-6 van PSV en we zijn benieuwd of Ajax Vrouwen een dito score kan neerzetten. In principe moet de vaste bespeler van De Toekomst namelijk winnen...

Maar ook hier weet je vooraf nooit precies hoe het balletje rolt. En Excelsior/Barendrecht bood PSV in de eerste helft nog aardig weerstand. Dus, tsja... wie weet! Het goede nieuws is dat het één en ander rechtstreeks gevolgd kan worden. Aangezien Ajax Vrouwen niet de door Fox uitgezonden wedstrijd betreft, spelen er geen rechtenkwesties en kan een livestream worden aangeboden.

Zo gezegd, zo gedaan. De stream is beschikbaar via www.ajax.nl/vrouwen en begint om 19.20 uur. De aftrap is een minuutje of tien later. We weten eerlijk gezegd niet helemaal zeker of de beeldregistratie vergezeld gaat van woorden uit de mond van een commentator, maar ach...

Live-voetbal tijdens een semi-lockdown, wat willen we nog meer?!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >