Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Beginnen wallpapers van Klaassen al een beetje te vervelen?

Wij zijn blij met de terugkeer van Davy Klaassen. Heel erg blij. Heel, heel erg blij! Het was niet zo'n sexy transfer en misschien dat het daarom wat koeltjes werd ontvangen, maar nu we in de praktijk zien wat het betekent... Ja hoor, hier is alweer een wallpaper van Klaassen!

08 november 2020 - 16:52
Wallpaperutrajacar
Dit is slechts de basis. Maar kijk eens naar dat koppie! © Pro Shots

Hij vertrok als 'nummer tien' en keerde terug als een nummer zes, maar qua doelgerichtheid merk je amper verschil. Met Klaassen haalt Ajax gewoon doelpunten plus assists in huis en als je iets goed kunt gebruiken, dan is het precies dat!

En ook nog op belangrijke momenten hè! Klaassen was bij geen van de dertien treffers tegen VVV betrokken – en glimlachte toen al dat hij was veranderd – maar wel bij twee van de drie tegen FC Utrecht. Dan heb je een groot aandeel in een 0-3-zege, mogen we wel stellen!

Klaassen liet eerder deze week in Denemarken ook al zien welke impuls hij Ajax kan geven. Het is dus geen toeval dat er nog een vliegtuigje klaar stond om hem erbij te kunnen hebben tegen FC Midtjylland. Was het zonder Klaassen ook 1-2 geworden? Daar twijfelen wij aan...

En was het uit bij Utrecht zonder Klaassen ook 0-3 geworden? Daar twijfelen wij al net zo goed aan... Klaassen zorgt op het middenvel niet alleen voor balans, maar ook voor de juiste dosering. Alsof dat nog niet genoeg is, laat hij ook zijn teamgenoten beter voetballen.

Dan verdien je wel een wallpaper, toch? Wij kijken niet op eentje meer of minder. Het is geen toeval dat Klaassen op kop gaat in onze verkiezing Ajacied van het Jaar! Gaat Klaassen ook op kop bij de keuze voor een nieuwe wallpaper? Laten we het hopen! Installeer 'm gerust! Krijgen we in ruil een screenshotje? Afgesproken!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >