Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win Bud-minikoelkast om bier voor Ajax - Fortuna in te koelen!

We hebben weer een prijsvraag voor je klaarstaan en deze is tof, hoor! Naar Ajax kijken vanuit huis doet pijn aan ons supportershart, maar we hopen dit een beetje te kunnen verzachten met deze prijsvraag. Wat er precies valt te winnen? Een Bud-minikoelkast om je bier voor tijdens de wedstrijd in te koelen!

27 oktober 2020 - 17:52
Goedbudkoelkast800
Dit wil je winnen, hoor! © Bud

Het zijn geen leuke tijden voor voetbalsupporters. Helemaal geen leuke tijden zelfs. We zijn veroordeeld tot het kijken van Ajax vanuit huis en dat is gewoon niet zoals het hoort, maar het is even niet anders. Nu we toch vanaf de bank moeten toekijken, zit er niets anders op dan er het beste van te maken. Ajaxshirtje aan, borrelnootjes erbij en… een koud biertje! 

Je pilsje kun je natuurlijk prima koelen in je eigen koelkast, maar weet je wat nog vetter is? Een eigen bierkoelkast! Jawel, wij geven een speciale mini fridge (ter waarde van 300 euro) van Bud weg, waarin je iedere wedstrijd jouw goudgele rakkers in kunt bewaren, om te beginnen zaterdag met de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Als je dus nog een plek zoekt om je bier koud te kunnen zetten voor het duel van zaterdag, ben je hier aan het goede adres! Wat je moet doen om kans te maken op deze mini fridge? Nou, hieronder het juiste antwoord geven op de prijsvraag.

Je kunt meedoen tot en met donderdag 29 oktober 12.00 uur en de prijsvraag is alleen voor de volwassen leden van Ajax Life. Want: geen 18, geen alcohol!

Prijsvraag: Welke Bud gerelateerde naam krijgt de Ajacied van de Wedstrijd?

Nog geen lid, maar wel kans maken op dit soort toffe prijzen? Sluit je dan aan bij onze ruim 110.000 leden!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >