Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Van der Sar viert vijftigste verjaardag met documentaire 'SAR'

Edwin van der Sar ziet Abraham. De algemeen directeur en oud-doelman van Ajax mag donderdag vijftig kaarsjes uitblazen en dat is een mooie mijlpaal. Er is best veel spannends gebeurd in het (voetbal)leven van Van der Sar en daarom is dit een mooi moment voor een docu. SAR komt vanavond om 19.00 uur op Fox Sports.

28 oktober 2020 - 17:17
Sar50car
Sar smaakte het genoeg om zowel met Ajax als Man Utd de CL te winnen. © Pro Shots

We kennen Van der Sar tegenwoordig als bobo, maar hij is natuurlijk een voetbaldier. Vroeger droeg hij handschoenen, tegenwoordig een pak. Beide carrières hangen inmiddels van mooie momenten aan elkaar, dankzij de tropenjaren die we de laatste tijd met Ajax beleven.

Maar een leven en ook een carrière hebben hoogte- en dieptepunten. Daar kan Van der Sar net zo goed over meepraten. Bij Juventus werd het 'm niet en op eigen benen staan bij Ajax ging ook niet vanzelf. Des te zoeter smaakt achteraf het mooie succes. Zo werken die dingen.

Succes heeft Van der Sar genoeg gevierd, onder de lat bij Ajax en Manchester United bijvoorbeeld en nu in zijn rol als directeur bij Ajax. Zijn vijftigste verjaardag is een ultiem moment om dit alles eens rustig op een rijtje te zetten. Goed glas wijn erbij, mooie beelden en dito verhalen.

De promo belooft alvast veel goeds! Kortom, het is tijd voor een ouderwetse en onvervalste tv-tip: de docu SAR komt woensdag om 19.00 uur op Fox Sports en staat vanaf donderdag ook op het YouTube-kanaal van Ajax.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >