Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Schuurs roert zus en tennisster Demi met videoboodschap tot tranen

Perr Schuurs komt uit een warm en hecht nest. Er is sprake van een sterke band binnen de topsportfamilie, ondanks dat ze elkaar niet vaak zien. Zo blijkt ook maar weer als Perr een videoboodschap voor zijn oudere zus Demi Schuurs inspreekt, waarna de tennisster tot tranen toe is geroerd.

13 oktober 2020 - 10:35
Schuursdemi800
Perr moet meedogenlozer worden, maar blijft een lieve jongen. © Ajax Images

Perr is niet de enige in huize Schuurs die topsport bedrijft. Integendeel zelfs. De verdediger komt uit een echte Limburgse topsportfamilie. Zo is vader Lambert recordinternational in het handbal en beoefent ook zijn zus Fleau diezelfde sport. Zijn andere zus, Demi, hoopt komende zomer op Olympisch succes in het dubbelspel in het tennis. 

Door de topsportcarrières van Perr (20) en Demi (27) ziet het duo elkaar niet veel. Terwijl de verdediger momenteel op stap is met Jong Oranje, staat voor de tennisster alweer het volgende toernooi op de stoep. Er is dus maar weinig tijd om elkaar te ontmoeten tussen alle wedstrijden door. 

Gelukkig bestaat er zoiets als Whatsapp, maar dat is toch anders dan elkaar in het echt zien. En dus spreekt Perr een videoboodschap in voor zijn zus Demi, die op dat moment te gast is bij het L1-programma AvondGasten Sport. “Ik spreek je dagelijks, maar ik zie je niet vaak. Hopelijk ben je eens een weekje thuis als ik weer naar papa en mama ga en dan gaan we wat leuks doen,” aldus Perr.

Het zijn lieve woorden van de verdediger, die vast niet de intentie had om zijn zus zo te emotioneren. Maar toch raakt de videoboodschap Demi, die tot tranen toe is geroerd. “Ik denk dat ik hem al ongeveer een halfjaar niet heb gezien en dat is soms best lastig,” legt de tennisster uit. 

Perr hoopt zijn zus snel weer te zien, maar moet waarschijnlijk nog even geduld hebben. Voor Demi staat namelijk het volgende toernooi alweer voor de deur. In de tussentijd volgt de voetballer zijn zus via livestreams.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >