Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ook op wallpaper maakt wel of geen Kudus wereld van verschil!

Het spel van Ajax laat zich voorlopig gemakkelijk indelen. Met Mohammed Kudus op het veld wordt leuk gespeeld, zonder Kudus niet. Het is natuurlijk veel ingewikkelder dan dat, maar soms is het ook eventjes leuk om de binnenbocht te nemen. Al helemaal wanneer we een wallpaper delen!

18 oktober 2020 - 21:55
Wallpaperajaheevoorcar
Dit is nog maar de onbewerkte versie. Snel scrollen! © Pro Shots

We doen niets liever dan wallpapers maken en delen, want dit betekent dat Ajax een overwinning rijker is. De ploeg maakte zondag korte metten met sc Heerenveen en won met 5-1. Dit gebeurde bovendien met poppetjes op de juiste plaats en leuk veldspel.

Zo'n opkikker konden we eventjes goed gebruiken, want de nederlaag tegen FC Groningen (1-0) hakte erin. Serieus waar. Ga maar na: hoe chagrijnig ben jij de laatste twee weken geweest als het om Ajax ging? Grote kans dat je wel eens vrolijker werd van je cluppie.

Nou, we hebben zondag ervaren dat er nog wel degelijk hoop is, hoor. Natuurlijk, Ajax voetbalde nog niet perfect, maar we zijn pas een paar potjes onderweg en als je kijkt hoeveel beter het was in vergelijking met Groningen-uit... Veel beter. Veel en veel beter!

Zou het toeval zijn dat Kudus vorige keer niet meedeed en nu wel? Ergens hopen we van niet, maar als het antwoord 'ja' is, kunnen we er ook best mee leven. Kudus maakt het leven van een supporter voor de televisie leuk, al kunnen we niet wachten om hem in het echt te zien schitteren.

In het echt. Tsja, dat moet nog eventjes wachten. Tot wanneer? Geen idee. We zien niet eens meer een stip aan de horizon. Je zou er haast verdrietig van worden. Maar daar hebben wij dan weer een goede oplossing voor. Installeer een nieuwe Kudus-wallpaper op je telefoon en glimlach het leven tegemoet!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >