Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Historische cijfers vragen om een wallpaper... van het scorebord!

Het gebeurt niet iedere dag dat je met 0-13 wint. Sterker nog, in de lange historie van de eredivisie was dit nog niet eerder voorgevallen. Ja, er eindigde ooit een wedstrijd in 12-1. Maar 0-13? Nope, dat zagen we nog niet eerder! Maar het is Ajax nu gelukt. Ten koste van VVV-Venlo.

24 oktober 2020 - 23:32
Scorebordvvajacar
Bijzonder of bizar? Uniek! 0-13! Nul - dertien! © Pro Shots

Zo soms heb je wel eens het gevoel dat er iets bijzonders staat te gebeuren in een wedstrijd. Weet je wat het gekke is? Dit gevoel hadden we nog niet eens toen de rust was bereikt. Het stond dan ook nog 'slechts' 0-4. Dus ja, de drie punten waren binnen... maar verder?

Zelfs toen zagen we het schrijven van historie nog niet direct aankomen. Maar ja, dat gebeurde dus wel! Niks sparen voor de Champions League en ook niks voorsprong weggeven zoals AZ nog wel eens overkomt. Nee, Ajax was, is en blijft hongerig. Bijzonder om te zien!

Een snelle rode kaart en tien doelpuntrijke minuten later rook Ajax pas echt bloed. Er werd gescoord, gescoord en gescoord. De doelpuntenregen hield maar aan. En dus vielen er in totaal maar liefst dertien doelpunten te noteren. Dertien... Der-tien!

Een bijzondere en historische uitslag vraagt om een bijzondere en historische wallpaper. Welnu, die hebben we voor jullie gemaakt. Meestal zoeken we naar een emotionele foto. Eentje waar het gevoel vanaf spat en waar niemand een vraag over hoeft te stellen.

Dat is een tikje lastiger geworden omdat er tegenwoordig noodgedwongen in lege stadions wordt gevoetbald. En nu nemen we helemaal een omweg. Er staat niet eens een voetballer op onze wallpaper van VVV-uit. Nee, slechts cijfers. Kille cijfers? Of historische cijfers?

Een Ajacied kiest waarschijnlijk voor historische cijfers en we vinden het leuk als veel Ajacieden deze historische cijfers instellen als achtergrond van hun telefoon. Sturen jullie screenshots? We zitten er klaar voor!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >