Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

De Ajax-kersttrui is er weer hoorrrrr en die kun jij winnen!

Kerst zal dit jaar mogelijk een tikje anders aanvoelen door corona, maar wat sowieso niet verandert is dat Ajax ook nu weer met een lekkere kersttrui op de proppen komt. Van die trui mogen wij er zes weggeven!

23 oktober 2020 - 14:05
Kersttrui 1200
Lekker Ajax supporteren tijdens het Kerstdiner! © Ajax

In stijl bij het kerstdiner verschijnen? Dat kan met de nieuwe Ajax kersttrui. Tuurlijk, je kunt ook kiezen voor jasje, dasje en alles, maar als je daar geen trek in hebt, dan is de kersttrui van Ajax een uitstekend alternatief.

Lekker je cluppie supporteren, terwijl je een kerststol naar binnen schuift. Prima! De motiefjes op de trui zijn weer vrolijk en gezellig met Amsterdamse geveltjes, Andreaskruisjes, Ajaxlogootjes en natuurlijk de nodige sneeuw-/ijbloemen.

De trui is voor jong en oud te bestellen in de Ajax Fanshop, maar wij mogen er dus al zes weggeven. Speciaal aan onze leden van Ajax Life én Ajax Jonge Schare. Om hierop kans te maken, moet je het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag.

Meedoen kan tot en met vrijdag 30 oktober. Succes!

Prijsvraag: Tegen welke club maakte Davy Klaassen ooit zijn debuut in de Champions League?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en acties van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Check hier alle voordelen en sluit je snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >