Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax spoelt tegen Heerenveen het chagrijn van zich af!

Het is een beetje hollen of stilstaan met Ajax. Gelukkig werd er tegen sc Heerenveen gehold en uitgelopen naar 5-1. Laten we hopen dat hiermee niet alleen het chagrijn is weggespoeld, maar er ook is begonnen met het hollen van de marathon die seizoen 2020/2021 wordt.

18 oktober 2020 - 23:25
Openerfotosajaheecar
De lege tribunes doen pijn aan je ogen... © Pro Shots

Tot dusver had Ajax zijn beste spel op de mat gelegd als tiental. Dat is nu verleden tijd. Met een logische opstelling, poppetjes op de juiste posities en dankzij impulsen van Davy Klaassen werd de beste eerste helft van het seizoen gespeeld.

En tsja, dat het dan daarna iets instort... Dat zal allemaal wel, geen probleem! Vergeet niet dat er een druk programma op komst is en er volop werd gewisseld. Misschien moeten we vooral blij zijn dat de 3-0-voorsprong niet werd weggegeven, want je ziet rare dingen gebeuren in coronatijd.

Trouwens, over coronatijd gesproken. Nog niet eerder werden we zo met onze neus op de feiten gedrukt. Het was leeg in de Johan Cruijff Arena. En stil. Dat zijn we niet gewend en we weigeren om dit het nieuwe normaal te noemen. Dat is het verre van. Een tijdelijk abnormaal.

Zeer abnormaal zelfs. We kunnen niet wachten op volle tribunes en tellen de dag af, maar tot wanneer moeten we aftellen en hoe ver is een vol en kolkend stadion weg? Heel ver weg, vrezen we. Alleen al daarom is het zo belangrijk dat er met Klaassen tenminste een supporter van de partij is. Tussen de lijnen zelfs!

Tijd voor het fotoverslag, dankzij platen van Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, neem dan nog kort de tijd om te stemmen. Huh, stemmen? Ja, op jouw Ajacied van de Wedstrijd! Dit is belangrijk met het oog op het uitreiken van de prijs aan het einde van het seizoen. Jullie bepalen, wij turven. Stemmen kan hier!

Oh ja, en download ook onze podcast!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >