Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life Podcast #3: Opnieuw kan niemand Ajax - Liverpool zien...

De Champions League staat alweer bijna voor de deur! Normaal zo'n beetje de leukste tijd van het seizoen, maar nu? Tsja... We moeten de moed erin houden. En dat proberen we, door al een beetje voor te beschouwen op de wedstrijd tegen Liverpool! En dat doen we op bijzondere wijze.

13 oktober 2020 - 15:30
Aflevering3podcastcar
Wat gaan we dit missen als Ajax een thuiswedstrijdje wint... © De Brouwer

We bellen met Joe Blott, voorzitter van Liverpools fanclub 'Spirit of Shankly'. Dat klinkt inderdaad een beetje Engels, maar in dit geval menen we een uitzondering te mogen maken. Joe vertelt over Bill Shankly en hoe het Liverpool dat we vandaag de dag kennen zo is geworden.

Daar heeft Joe met 'Spirit of Shankly' ook zelf keihard zijn best voor gedaan, want onder de vorige eigenaren ging het helemaal de verkeerde kant op met Liverpool. En nu behoort het tot de top van de wereld. Een top die Ajax opnieuw hoopt te bestormen, of waarschuwde Marc Overmars ons voor een tussenjaar?

Onze presentatoren Daniel Dekker en Amber Roner bespreken het allemaal. En om nog een beetje in de Europese stemming te komen, meldt ook Herjan Pullen zich in de uitzending. Herjan kan als gast alles vertellen over het reilen en zeilen bij SV Ajax over supporterszaken en stond op een parkeerplek tijdens de laatste fase van de uitwedstrijd tegen Schalke 04...

Die anekdote zal je goed doen, want net als in 1966 gaan we niets zien van Ajax - Liverpool. Ja, op televisie. Maar er is niemand in het stadion. Dat maakt een verschil met 1966, maar onderaan de streep komt het op hetzelfde neer want door de dichte mist had vrijwel niemand een idee waar-ie naar zat te kijken. Jammer dat het telkens zo gaat, uitgerekend bij ontmoetingen met Liverpool.

Ook komt uiteraard de actualiteit aan bod, laten supporters van zich horen in de Babbelbox en is er de minuut van buschauffeur Piet. Dus... je moet luisteren, gewoon doen! En weet je wat je ook moet doen? Liken, subscriben, abonneren en reviewen... maak ons groot!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >