Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word mascotte bij bekerpot Ajax - SV Spakenburg!

Heb jij woensdagavond 22 januari al iets te doen? Ajax wel, want de kampioen van Nederland voetbalt dan in de Johan Cruijff Arena tegen SV Spakenburg. De aftrap voor dit bekerduel is laat, pas om 20.45 uur, maar de wedstrijd wordt sowieso niet gespeeld zonder mascottes. Mag jij laat opblijven? Doe dan mee aan onze prijsvraag!

13 januari 2020 - 15:08
mascottes-12005
Als mascotte kom je vaak op televisie. Kijk maar naar die camerameneer! © De Brouwer

Natuurlijk moet je een dag later weer naar school, dus ideaal is het allemaal niet. Maar toch, hoe vaak krijg je de kans het veld op te lopen met de voetballers van Ajax? We weten uiteraard niet wie Erik ten Hag opstelt tegen Spakenburg, maar je kunt maar beter zorgen dat jij wel kans maakt 'opgesteld te worden'.

We hebben plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die zich vlak voor de wedstrijd met Lucky mogen verzamelen in de spelerstunnel. Dat is al heel tof, want daar mag bijna niemand komen. Als je het veld oploopt, gaan er meer dan 40.000 mensen staan, want zo veel supporters kochten al een kaartje voor deze bekerwedstrijd.

Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we ook één mascotteplek. Dat jongetje of meisje gaat met onze Lucky het veld op. Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met donderdag 16 januari meedoen. De winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje krijgen een dag later een mailtje.

Oh, enne, als je wint, dan krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Ook krijg je een echt mascottediploma mee naar huis!

Prijsvraag: Ajax won vorig seizoen de KNVB-bekerfinale met 4-0 van Willem II. Welke Ajacied maakte het vierde doelpunt?

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Geen zorgen! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer. Een halfjaarlidmaatschap is er al vanaf 7,50 euro.

[gravityform id="442" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >