Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word mascotte bij Ajax - RKC Waalwijk!

Ben je lid van de Ajax Kids Club? Dan is het goed om even door te lezen! Je kunt namelijk een toffe mascotteplek winnen voor de wedstrijd Ajax - RKC Waalwijk. En dat is niet alles, want je krijgt ook twee kaartjes voor de wedstrijd!

27 januari 2020 - 13:45
mascottes-12006
Mascotte zijn bij Ajax is een bijzondere belevenis hoor! © Ajax Images

Wat kun je precies winnen? Nou ja, een plek dus aan de hand van Dusan Tadic, Donny van de Beek, Quincy Promes, Lucky en al die anderen. Dus kijk maar snel of je zondag 16 februari al iets te doen hebt, als RKC Waalwijk op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena. De aftrap is om 14.30 uur. 

We hebben plek voor zeven leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) van de Ajax Kids Club die als mascotte met een Ajaxspeler het veld op gaan. Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Die winnaar gaat met onze Lucky het veld op. 

Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 2 februari meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Gaaf! Weet jij al wie je meeneemt?

Oh ja, voor we het vergeten, de winnaartjes krijgen natuurlijk ook een mascotte-diploma!

Prijsvraag: Eerder dit seizoen won Ajax met 1-2 in Waalwijk. Welke Ajacied maakte toen het winnende doelpunt?

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan prijsvragen of evenementen van de Ajax Kids Club? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. 

[gravityform id="449" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >