Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje of vaandeldrager bij Ajax - Spakenburg!

Ajax speelt woensdag 22 januari om 20.45 uur de KNVB-bekerwedstrijd tegen SV Spakenburg. Het leuke is dat de Johan Cruijff Arena nog flink volloopt ook tegen de tweededivisionist. Ook jij maakt kans om erbij te zijn, want we zoeken vaandeldragers, ballenjongens en -meisjes!

13 januari 2020 - 13:46
ajax-spakenburg-ballenjongens-1200
Het stadion loopt aardig vol voor Ajax - Spakenburg en jij kunt er ook bij zijn! © Sjoerd Tullenaar

We weten na vorig jaar allemaal weer hoe leuk het is om de KNVB-beker te winnen in De Kuip, maar zo ver is Ajax natuurlijk nog niet. Het bekeravontuur moet dit seizoen namelijk nog beginnen voor de Ajacieden en dat gebeurt dus tegen Spakenburg. Je zou denken dat er niet zo veel kaartjes worden verkocht voor deze wedstrijd, maar zo'n 40.000 Ajacieden deden dat wel en zijn er gewoon bij!

Hartstikke tof dus, want bekeravondjes zijn leuk, zelfs als de tegenstander niet zo groot is. Wil jij er ook bij zijn? Lees dan even door. We zoeken namelijk acht vaandeldragers voor deze bekerpot. Vier voor de vaandels van Ajax en vier voor die van Spakenburg. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, dan tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen. 

Ben je liever ballenjongen of -meisje? Mooi, want die zoeken we ook! Als het je lukt een plekje langs de lijn te scoren in de Johan Cruijff Arena, dan heb je een belangrijke taak. Als de bal buiten de lijnen is getrapt of gekopt, dan is het aan jou te zorgen dat het spel snel doorkan, door een speler snel een nieuwe bal toe te gooien. Misschien ben jij de eerste die Ryan Babel dit seizoen een bal toegooit.

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je natuurlijk iets meer kans op een plekje! Oh, en als je klaar bent als vaandeldrager, dan ga je lekker op de tribune zitten om de wedstrijd te bekijken, want je krijgt ook een setje kaarten. Je bepaalt zelf wie je trakteert op een bekeravondje Ajax!

Samengevat zoeken we dus tien blije Ajacieden die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met donderdag 16 januari. We nemen een dag later contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Welke ex-aanvaller van Ajax - die nooit het eerste haalde - speelt nu bij SV Spakenburg?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare én het nieuwe magazine Ajax Life ontvangen? Sluit je dan snel aan! Een halfjaarlidmaatschap kost slechts 14 euro.

[gravityform id="440" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >