Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje bij Jong Ajax - NAC!

Jong Ajax was heel even koploper in de Keuken Kampioen Divisie, maar morste punten op bezoek bij NEC (3-3) en zakte daarna weer een plekje. Nummer zes NAC komt maandag 17 februari (aftrap 20.00 uur) op bezoek in Amsterdam en voor die wedstrijd zoeken we ballenjongens of -meisjes!

29 januari 2020 - 16:12
ballenjongens-12007
Zien we jou binnenkort zo soepel over de boarding vliegen? © De Brouwer

Het verschil met koploper SC Cambuur is maar één puntje, dus het wordt nog spannend genoeg de komende weken. Voor jou kan het ook spannend worden, want als lid van Ajax Jonge Schare kun je een plekje langs de lijn bij Jong Ajax verdienen. Jij kunt van dichtbij spotten of Naci Ünüvar, Alex Mendez, Juan Familia-Castillo en de broertjes Timber de toekomst van Ajax zijn.

Het is altijd erg gezellig op sportpark De Toekomst en je ziet de grote beloften van jouw cluppie aan het werk, maar als ballenjongen of -meisje heb je best een serieuze rol te spelen. Jij zorgt namelijk dat de spelers op het veld weer snel een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er wordt gevoetbald, kun jij ook heus genieten van het spelletje. 

Als je wint hoef je trouwens niet alleen te komen, want je krijgt ook een setje kaarten voor de wedstrijd. Je kunt dus twee vrienden of familieleden blij maken. Wie je meeneemt, bepaal je zelf. Zij zitten dankzij jou tijdens de wedstrijd op de tribune. Zij kijken niet alleen naar de wedstrijd, maar natuurlijk ook hoe jij het doet. 

We zoeken in totaal vier winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met woensdag 5 februari, 12.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Van welke Engelse topclub wordt linksback Juan Familia-Castillo gehuurd?

Ook meedoen aan prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! Een halfjaarlidmaatschap kost maar 14 euro! Ook de nieuwsbrief van Ajax Jonge Schare ontvangen? Meld je hier aan!

[gravityform id="451" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >