Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen of -meisje bij Jong Ajax - Go Ahead Eagles!

Jong Ajax kon afgelopen maandag koploper worden in de Keuken Kampioen Divisie, maar morste punten op bezoek bij Jong PSV (0-0). Nummer vijf Go Ahead Eagles komt maandag 3 februari (aftrap 20.00 uur) op bezoek. Voor die wedstrijd zoeken we nog ballenjongens of -meisjes!

15 januari 2020 - 10:23
ballenjongens-12006
Word ballenjongen/-meisje bij Jong Ajax en neem je vrienden mee! © Ajax Images

De talenten van Ajax zitten koploper SC Cambuur flink op de hielen, want het verschil is nog maar twee puntjes. We bieden jou de gelegenheid Jong Ajax van heel dichtbij te bekijken, door plekjes langs de lijn te verloten. Jij kunt van dichtbij spotten of Naci Ünüvar, Boy Kemper, Kenneth Taylor en de broertjes Timber de toekomst van Ajax zijn.

Het is altijd erg gezellig op sportpark De Toekomst en je ziet de grote beloften van jouw cluppie aan het werk, maar als ballenjongen of -meisje heb je best een serieuze rol te spelen. Jij zorgt namelijk dat de spelers op het veld weer snel een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er wordt gevoetbald, kun jij ook heus genieten van het spelletje. 

Als je wint hoef je trouwens niet alleen te komen, want je krijgt ook een setje kaarten voor de wedstrijd. Je kunt dus twee vrienden of familieleden blij maken. Wie je meeneemt, bepaal je zelf. Zij zitten dankzij jou tijdens de wedstrijd op de tribune. Zij kijken niet alleen naar de wedstrijd, maar natuurlijk ook hoe jij het doet. 

We zoeken in totaal vier winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 20 januari, 14.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Wat is de geboorteplaats van Jong Ajaxverdediger Boy Kemper?

Ook meedoen aan prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! Een halfjaarlidmaatschap kost maar 14 euro! Ook de nieuwsbrief van Ajax Jonge Schare ontvangen? Meld je hier aan!

[gravityform id="444" title="false" description="false" ajax="true"][gravityform id="444" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >