Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen/-meisje bij Jong Ajax - FC Dordrecht!

Jong Ajax staat op een onwijs knappe tweede plek in de Keuken Kampioen Divisie en we zijn benieuwd hoe het na de winter allemaal verder gaat. FC Dordrecht komt maandag 20 januari (aftrap 20.00 uur) op bezoek. Voor die wedstrijd zoeken we nog ballenjongens of -meisjes!

09 januari 2020 - 13:35
ballenjongens-1200-jong-ajax
Gooi jij de bal naar Sontje Hansen of Bryan Brobbey? © Ajax Images

We kunnen gerust stellen dat Jong Ajax het geweldig doet en thuiswedstrijden van de talenten zijn hartstikke leuk om te bezoeken. Het is altijd erg gezellig op sportpark De Toekomst en je ziet de grote beloften van jouw cluppie aan het werk.

Sommige van die talenten (Noa Lang, Jurgen Ekkelenkamp, Lassina Traoré) maakten al minuten in Ajax 1 en rammelen bij Erik ten Hag aan de poort, maar ook andere talenten laten zich zien. Denk maar aan Naci Ünüvar, Kenneth Taylor en de broertjes Timber! Zij en vele andere talenten mochten bijvoorbeeld met de grote jongens mee naar het trainingskamp in Qatar.

Als lid van Ajax Jonge Schare kun je deze talenten van Ajax van heel dichtbij volgen, want we zoeken ballenjongens of -meisjes bij de wedstrijd tegen FC Dordrecht.

Dat is best een belangrijke rol, want jij zorgt dat de spelers op het veld weer snel een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er wordt gevoetbald, kun jij ook genieten van het spelletje. En natuurlijk voorspellen of sommige talenten het in zich hebben het eerste elftal te halen!

Maar er is meer: je krijgt ook een setje kaarten voor de wedstrijd, dus je kunt nog twee vrienden blij maken ook. Prima geregeld, toch? Je maatjes zitten op de tribune en kunnen niet alleen naar de wedstrijd kijken, maar ook naar hoe jij het doet. 

We zoeken in totaal vier winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 13 januari, 14.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: In welke plaats is Naci Ünüvar geboren?

Ook meedoen aan prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! Een halfjaarlidmaatschap kost maar 14 euro!

[gravityform id="439" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >