Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win plek als vaandeldrager bij topper Ajax - PSV!

Ajax thuis tegen PSV, dat is een tof potje voetbal! We zijn voor dit duel op zondag 2 februari nog op zoek naar vaandeldragers, want zonder hen is de opkomst in de Johan Cruijff Arena natuurlijk niet compleet. Jij kunt als Ajax Jonge Schare-lid meedoen aan de prijsvraag!

23 januari 2020 - 15:35
Vaandeldragers-12003
Als lid van Ajax Jonge Schare beleef je soms bijzondere dingen hoor! © De Brouwer

De wedstrijd begint om 16.45 uur in de Johan Cruijff Arena en daar hebben we allemaal onwijs veel zin in. Lukt het Ajax om PSV volledig buitenspel te zetten voor de titel of maken de Eindhovenaren het toch weer een beetje spannend? Ajax zal het sowieso zonder Hakim Ziyech, Daley Blind en David Neres moeten stellen.

Jij kunt de wedstrijd van heel dichtbij meemaken. We zoeken namelijk acht leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) die vaandeldrager willen zijn bij deze topwedstrijd. Je draagt voor de aftrap een vlag met het clublogo het veld op. Vier leden lopen met de Ajaxvlag en de andere vier met die van PSV. Op voorhand is niet duidelijk bij welke vlag jij staat, dus die van Ajax valt niet te claimen. We zeggen het er maar even bij!

Voordat je kans maakt op deze toffe prijs moet je wel eerst even het juiste antwoord op de prijsvraag geven. Meedoen kan tot maandag 27 januari, 14.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars. Uiteraard krijgen winnaars eveneens een setje kaarten voor de wedstrijd. Ook uitstekend, toch?

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! 

Prijsvraag: Welke speler kreeg in de laatste Ajax - PSV (eredivisie) een rode kaart?

[gravityform id="447" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >