Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een meet & greet met Carel Eiting!

Carel Eiting is dit seizoen ambassadeur van Ajax Jonge Schare. Dat is te gek, want de middenvelder is net zo goed als jullie bovenal supporter van Ajax. Alleen kan hij toevallig ook nog eens goed voetballen. Jij kunt een meet & greet winnen met het talent uit de eigen jeugd!

03 januari 2020 - 12:24

Wil jij een meet and greet winnen met de Ajacied? Doe dan mee aan onze prijsvraag en dan ben je vrijdag 17 januari rond het middaguur van harte welkom op sportpark De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax.

Daar word je door Eiting opgevangen. Hij kan je laten zien waar de Ajacieden trainen, waar Erik ten Hag zijn persconferenties geeft en waar de spelers lunchen. Natuurlijk kun je Carel dan de hemd van het lijf vragen.

Laat zien waarom juist jij deze prijs moet winnen! En daarbij wordt originaliteit beloond. Dus maak een filmpje/vlog, een foto, een rijm of mail de reden waarom jij moet winnen. Verras ons en wie weet win jij dan deze toffe prijs. Stuur jouw inzending - met naam en lidnummer - naar jongeschare@svajax.nl! Wees er snel bij, want meedoen kan tot en met woensdag 8 januari.

Nog geen lid van Ajax Jonge Schare, maar je wilt dat wel worden? Sluit je dan snel aan en profiteer van nog veel meer voordelen!

We hebben wel vaker meet & greets. Zo ging Matthijs de Ligt al eens op pad voor een rondje footgolfen met prijswinnaar en Jonge Scharelid Gijs Zant uit Castricum. Check het filmpje hieronder om te zien hoe dat ging!

https://www.youtube.com/watch?v=zHFr5W8KjCU&feature=youtu.be

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >