Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

We zoeken maar liefst 30 vlagwapperaars voor Ajax - Sparta!

We trappen de tweede seizoenshelft goed af door flink wat leden van Ajax Jonge Schare blij te maken. Zo hebben we maar liefst 30 vlagwapperaars nodig voor de wedstrijd tussen Ajax en Sparta. Natuurlijk krijgt elke winnaar ook nog eens een setje kaartjes voor deze wedstrijd in de Johan Cruijff Arena!

09 januari 2020 - 10:50
vlagwapperaars-1200-ajax-sparta
Bij Ajax - Sparta mogen we heel wat Ajax Jonge Schare-leden blij maken! © De Brouwer

Ajax ontwaakt zondag 19 januari (aftrap 14.30 uur) uit zijn winterslaap tegen Sparta. Dit is ook gelijk de zogeheten Charity Matchday, waarbij gecollecteerd wordt door de Ajax Foundation. Precies om die reden ligt er voor de aftrap een grote vlag in de middencirkel. Een beetje zoals je kent van de Champions League.

Wij zoeken nu 30 leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) die flink met die vlag willen wapperen als de spelers het veld opkomen. De winnaars moeten dus flink de handen uit de mouwen steken, maar mogen daarna lekker een plekje op de tribune zoeken.

Elke winnaar krijgt namelijk ook twee kaartjes voor de wedstrijd, dus denk alvast goed na wie je meeneemt naar Ajax! Het is wel goed om te weten dat je al om 12.15 uur wordt verwacht, want het vlagwapperen moet wel vooraf geoefend worden.

Ben jij geen Ajax Jonge Schare-lid, maar weet je iemand die deze taak graag op zich wil nemen, stuur deze prijsvraag - die loopt tot en met maandag 12 januari - dan vooral door. De winnaars krijgen vervolgens dinsdag gelijk bericht van ons.

Prijsvraag: Welke oud-speler van Ajax is de ambassadeur van de Ajax Foundation?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! Een halfjaarlidmaatschap kost maar 14 euro en dat krijg je de rest van het seizoen ook het magazine Ajax Life op de deurmat.

[gravityform id="438" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >