Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - PSV uitverkocht!

De topwedstrijd thuis tegen PSV is natuurlijk al tijden uitverkocht, maar we hebben misschien goed nieuws. Als Ajax Jonge Schare-lid weet je namelijk dat er altijd kans is op laatste kaarten! Ook deze editie van Ajax - PSV hebben we kaartjes voor een goed bedrag! Wees snel, want op is op!

24 januari 2020 - 11:00
LKA-1200-PSV
Vorig seizoen waren Donny en Ajax met 3-1 te sterk voor PSV. © Pro Shots

UPDATE: Deze Laatste Kaarten Actie is uitverkocht. We wensen de gelukkigen die een kaartjes scoorden onwijs veel plezier bij de wedstrijd!

Zoals bij iedere competitiewedstrijd zijn er voor leden van Ajax Jonge Schare kaartjes gereserveerd voor een mooie prijs. De laatste kaarten die we voor jullie hebben achtergehouden zijn voor de topper tegen PSV. Dit omdat we zoveel mogelijk Ajacieden de kans willen geven een wedstrijd bij te wonen. Een kaartje kost 25 euro en normaal gesproken kost deze minstens dubbel zo veel.

De kraker tegen de Eindhovense club staat voor zondag 2 februari op de kalender, de aftrap is om 16.45 uur. Zin in een hopelijk memorabel middagje in de Arena? Maak dan gebruik van onze aanbieding en verzilver ruim 50 procent korting! Mocht je een kaartje bemachtigen, zorg dan dat je goed bij stem bent, want Ajax kan jouw vocale steun tegen PSV natuurlijk prima gebruiken.

We hebben 30 kaarten in de aanbieding, in vak 407 of 409. Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt dan een envelop met jouw naam erop. Gewoon even vragen bij de balie!

  • Koop hier de laatste kaarten voor Ajax - PSV (UITVERKOCHT)

Let op: de verkoop gaat op zeker flink hard. Op is ook echt op, dus twijfel niet te lang!

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Ook lid worden en kans maken op toffe prijzen of goedkopere kaarten? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >