Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - Sparta uitverkocht!

Als lid van Ajax Jonge Schare kun je 2020 werkelijk uitstekend beginnen, maar het is dan wel zaak in actie te komen en snel ook! Waarom? Nou, je kunt voor sléchts 15 euro naar de eerste thuiswedstrijd na de winterstop!

10 januari 2020 - 10:58
lka-ajax-sparta-1200
Traoré rammelt steeds vaker op de deur bij Ten Hag. Zie we hem ook tegen Sparta? © Ajax Images

UPDATE: Alle kaarten zijn inmiddels verkocht. We wensen onze leden veel plezier bij de wedstrijd!

En met snel in actie komen bedoelen we ook serieus snel in actie komen, want er zijn kapers op de kust. Er zijn deze dagen veel leeftijdsgenoten die Ajax zondagmiddag 19 januari willen supporteren als de leukste club van Rotterdam op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena. De aftrap is al om 14.30 uur.

Wij willen graag dat jij als lid van Ajax Jonge Schare met een goed gevoel het nieuwe jaar ingaat en wie weet lukt dat met onze Laatste Kaarten Actie! De batterijen van de Ajacieden zijn tijdens het trainingskamp in Qatar weer helemaal opgeladen en hopelijk kom jij ook fris en fruitig uit de feestdagen om je cluppie aan te moedigen.

  • Koop hier je kaarten met korting. Op is op! (UITVERKOCHT)

Als Jonge Schare-lid heb je niet altijd geld voor dure kaartjes, zeker niet na de dure decembermaand. Precies om die reden bieden wij je de kans kaarten voor Ajax - Sparta voor de helft van het normale bedrag te kopen. Normaal betaal je ruim 30 euro voor deze kaartjes. De stoeltjes die we aanbieden vind je in vak 407 of 409. Het gaat in totaal om dertig kaartjes die we via deze manier verkopen.

Omdat de kaartjes deze dagen niet normaal populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt dan een envelop met jouw naam erop. Gewoon even zeggen wie je bent en dan komt alles goed!  

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen, evenementen en Laatste Kaarten Acties voor leden van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! Je krijgt dan ook tien keer per jaar het magazine Ajax Life thuisgestuurd. Een halfjaarlidmaatschap kost maar 14 euro!
 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >