Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Mascottes Ajax Kids Club doen het beter dan Ajacieden!

De winnende Ajaciedjes van onze Ajax Kids Club waren helemaal naar Groningen gekomen om daar met hun helden mee het veld op te mogen lopen. Dat was best spannend, maar het ging allemaal hartstikke goed. Wat niet zo goed ging was de wedstrijd. De Ajacieden verloren met 2-1.

27 januari 2020 - 12:04
akc-1200
Onze mascottes deden precies wat er van ze werd gevraagd. Klasse! © Ajax Kids Club

Ajax speelde niet goed in Groningen. Zelfs helemaal niet goed. We hadden onze mascottes qua wedstrijd iets leukers gegund, maar zoals je altijd hoort in ons clublied: "We kunnen winnen of verliezen, maar een beet're club dan deze, is er niet!"

En zo is het natuurlijk ook. Onze mascottes beleefden natuurlijk evengoed een bijzondere middag, want hoe vaak sta je nou in een spelerstunnel met je grote helden? Nou ja, precies, nooit! Dit keer dus wel en dan kun je er maar beter van genieten, hoe spannend het ook is. Want ja, er staan ook veel fotografen en cameramensen.... Misschien kom je wel op televisie!

Toen de mascottes klaar waren met 'hun werk', stoven ze het veld af, op zoek naar papa of mama op de tribune. Daar zagen ze hoe dapper Groningen speelde tegen Ajax en toen het laatste fluitje klonk stond er 2-1 op het scorebord. Balen!! Ajax staat nog wel 'gewoon' bovenaan en speelt volgend weekeinde thuis tegen PSV. Ook weer spannend.

Winst of verlies, natuurlijk gooien we er gewoon een fotoverslagje tegenaan. We laten ons niet zomaar uit het veld slaan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >