Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Mary en Annemijn winnen meet & greet met Carel Eiting!

Carel Eiting is de ambassadeur van onze Ajax Jonge Schare en veel jonge Ajacieden wilden een meet & greet met de middenvelder winnen. Zo ook Mary (18) en Annemijn (17). Zij werden vrijdag als prijswinnaressen welkom geheten door de voetballer en kregen een uitgebreide rondleiding. En dat was supertof!

21 januari 2020 - 09:22

De twee meiden zijn grote supporters van Ajax en van Eiting bovendien. Dus als je dan een meet and greet met de Ajacied kunt winnen, dan komt je gelijk in actie. En dat was precies wat Mary en Annemijn ook dachten. Het duo kende elkaar niet, maar ze schreven allebei een mooi gedicht voor Eiting. Wij konden niet kiezen welk gedicht we het leukste vonden, dus nodigden we alle twee de meiden uit.

En Eiting? Die blijkt een uitstekend gastheer. De voetballer kwam de meiden ophalen en liet ze het gehele trainingscomplex van Ajax zien. De meiden kwamen op plekken die normaal gesproken echt niet toegankelijk zijn voor niet spelers van Ajax. Zo nam Eiting ze mee naar de gym, waar Dusan Tadic z'n oefeningen aan het doen was. 

Maar ook het kleedkamergebied, het schoolgebouw, het zwembad, het washok en de Adidas MyCoach-hal. Eiting trok zich nergens wat van aan en nam - als een échte ambassadeur - alle tijd voor Mary en Annemijn. Check maar snel bovenstaande video.

Wil je ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare en ook het magazine Ajax Life ontvangen? Sluit je dan snel aan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >