Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Lucky ontmoet nog véél meer Lucky's!

We schreven een knutselwedstrijd uit, waarmee mascotteplekken bij Ajax - PSV waren te verdienen. Nou, dát hebben we geweten... Per mail en per post ontvingen we dik over de honderd geknutselde en getekende Lucky's. We maakten een video en flink wat foto's. Kijk maar!

21 januari 2020 - 12:06

We snappen goed dat er zo veel kinderen aan het knutselen waren geslagen, want er viel iets geweldigs te winnen: een mascotteplek bij de topper tussen Ajax - PSV. Hoe bijzonder is het om met spelers als Tadic, Ziyech of Nicccoooo het veld op te lopen voor Ajax - PSV? Nou ja, precies, heel bijzonder dus!

Maar ja, maar ja... We kregen zo veel toffe inzendingen, dat we bijna niet konden kiezen... Zo veel moois! Een supergaaf Lucky Monopoly-spel bijvoorbeeld. Hakim Ziyech als de Kalverstraat en Noa Lang als de Dorpsstraat. En de gevangenis staat ook op het spelbord met een plaatje van... De Kuip! Daar wil je niet komen natuurlijk.

Maar er was nog zo veel meer... We kregen Lucky's van papier maché, strijkkralen, ministeck, hout, wol, karton en noem maar op! Stapels tekeningen, twee mooie schilderijen en een beeld gebakken in de oven. 

Kortom: keuzestress... We besloten meerdere winnaars te kiezen. De hoofdprijs is en blijft een mascotteplek bij Ajax - PSV, maar we hebben ook wedstrijdkaartjesvoor deze topwedstrijd weggegeven en winnaars getrokken voor een mascotteplek bij FC Utrecht - Ajax. Oh ja, en we hadden nog plekken over voor de Fun Games en ook daar hebben we knutselaars mee blijgemaakt. In totaal hebben we contact opgenomen met 32 prijswinnaars.

We willen iedereen bedanken voor het meedoen. We hebben genoten van alle mooie knutsels! Echt heel erg gaaf!

Wil je ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >